Test. Train. Excel.
  
Gebruikersnaam Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
        

FAQs


Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot de cursus en dit 12 maanden vanaf het moment dat je online registreert.

Hoeveel tijd neemt de cursus in beslag?

De cursus neemt gemiddeld zo’n 27 uur in beslag. Natuurlijk varieert dit van persoon tot persoon en deze 27 uur kun je in een week laten vallen of verspreiden over meerdere maanden.

Hoe wordt het materiaal aangeleverd?

Al onze diensten worden hier online aangeboden. Je hebt toegang tot de Advanced Excel with Business cursus vanuit je eigen EwB account die tot je beschikking staat vanaf het moment dat je de cursus aanschaft. Het materiaal wordt je aangereikt in de vorm van strak vormgegeven PDF’s, interactieve en praktische oefeningen, instructie video’s, down te loaden en aan te passen templates en codering. Dit leersysteem –allesomvattend, efficiënt en compact- is zo ontworpen dat het jou precies de vaardigheden aanreikt die je nodig hebt om jouw succes te vergroten.

Kan ik het materiaal uitprinten voor eigen gebruik en/of offline lezen?

Ja, al ons materiaal wordt je ook offline beschikbaar gesteld dmv PDF downloads. Het is echter niet toegestaan om dit materiaal vervolgens te distribueren aan derden (zie onze gebruiksvoorwaarden).

Krijg ik na afloop een certificaat?

Ja, na het doorlopen van alle 20 hoofdstukken ontvang je een certificaat van voltooiing.

Welke onderwerpen worden er behandeld in de cursus?

Zie de Syllabus tab voor nadere specificatie.

Is jullie betalingssysteem veilig?

Ja. We maken gebruik van PayPal; ’s werelds meest gebruikte en meest veilige online betalingssysteem.

Is er nog meer ondersteuning beschikbaar?

Onze handboeken, video’s en oefeningen zijn met veel zorg samengesteld. Het kan gebeuren dat er iets voor jou in ontbreekt of dat je ergens specifiek mee vastloopt, in dat geval: stuur ons een bericht*. Houd er rekening mee dat de meeste vragen van gebruikers al op onze FAQ- en Hulppagina's* behandeld worden, dus kijk daar eerst eens.

*Onze excuses voor het feit dat het hulpscherm op dit moment alleen in het Engels beschikbaar is.

Kan ik korting krijgen als ik in het groot afneem?

Als je de cursus in het groot wilt afnemen, dan kunnen we je korting bieden. Laat ons jouw bestelling verzoek weten via sales@excelwithbusiness.com.

Gebruikersnaam vergeten?

Klik hier om jouw gebruikersnaam opnieuw toegezonden te krijgen.

Wachtwoord vergeten?

Klik hier om jouw wachtwoord opnieuw toegezonden te krijgen.

Hoe vaak kan ik de EwB Advanced Excel test maken?

Je kunt de EwB Advanced Excel test twee keer maken. We adviseren je om de test één keer te maken helemaal aan het begin van het leerproces, zodat je ziet waar je op dat moment bent. Daarna, als je aan de slag bent gegaan met het meeste/alles van de cursus, dan is het handig om de test voor een tweede keer te maken om te zien hoeveel vorderingen je gemaakt hebt. Er zijn maar erg weinig andere cursussen die je een objectieve en wetenschappelijke meetlat bieden om te zien hoe jouw vaardigheid gegroeid is.